Zapraszamy na stoisko firmowe Zakładu mięsnego Smak-Górno w Carrefour market Rzeszów. W każdą sobotę ciepłe wyroby prosto z wędzarni. Kapituła programu certyfikującego najlepsze produkty
spożywcze podkarpackiego przyznała Certyfikat ,,SMACZNE BO
PODKARPACKIE’’ dla Zakład Mięsny Smak Górno Sp. z o.o Wędzonki od Gospodarza Certyfikat dla Zakład Mięsny Smak-Górno sp, z o.o Górno za produkt o nazwie Mięso w Galaretce Eko przyznany w programie "Doceń polskie" W sobotę 8 maja w Górnie przy naszym Zakładzie ruszył sklep franczyzowy nr 10 000 w ramach sieci rozwijanych w ramach GK Specjał. Jako właściciel placówki zaopatrujemy stoisko mięsne. Zapraszamy na zakuty w super promocyjnych cenach. Kiełbasianka tradycyjna z Górna
Kiełbasianka tradycyjna z Górna
została odznaczona Certyfikatem DOCEŃ POLSKIE !
23
.09.2020 Kapituła programu certyfikującego najlepsze produkty
spożywcze podkarpackiego przyznała Certyfikat ,,SMACZNE BO
PODKARPACKIE’’ dla linii smalców w słojach z Górna Kapituła programu certyfikującego najlepsze produkty spożywcze podkarpackiego przyznała Certyfikat "SMACZNE BO PODKARPACKIE" dla linii smalców w słojach z Górna Dania gotowe "jak u mamy" już w sklepach ! Z dumą informujemy ,że nasze produkty ( smalec z cebulą, smalec z mięsem i cebulką, smalec z mięsem i czosnkiem niedźwiedzim, smalec z suszonym pomidorem, smarowidło gospodarza, pulpety w sosie pomidorowym, bigos , kwaśnica, flaczki wołowo-wieprzowe, kiełbasianka , golonka ) Otrzymały Licencję na Godło promocyjne AGRO POLSKA. Pamiętajcie !!! W związku z sytuacją epidemiologiczna tegoroczna edycja Targów została odwołana Pasztet z fasolą i wieprzowiną - wyprodukowany w 100% z fasoli wrzawskiej. Nasze eko słoje oraz PODKARPACKIE SKARBY cieszyły się wielkim zainteresowaniem podczas Polska Food Festival w Brukseli, organizowanym na terenie Ambasady RP. XIII Edycja Targów Ekogala odbyła się 6-7 grudnia w Jasionce Certyfikat SMACZNE BO PODKARPACKIE dla nowej linii EKOLOGICZNE KONSERWY W SŁOJACH. XXII Targi Specjału ,,Biznes-Żywność-Medycyna-Autoflota'' odbyły się 6-7 listopada w G2A Arena w Jasionce. Organizatorzy zapewnili wiele atrakcji towarzyszących oraz występy Gwiazd muzycznych. Jako wystawca zaprezentowaliśmy premierowo naszą nową linię PRODUKTÓW EKOLOGICZNYCH o których też wspomniała Urszula Miazga podczas panelu ,,Branża mięsa w dobie mody na fit, eko i bio''. Zapraszamy serdecznie na nasze wspólne stoisko wraz ze Stowarzyszeniem PROCARPATHIA podczas największych targów zdrowej żywności NATURA FOOD w Łodzi !!! W dniach 16.10 do 17.10 w Jasionce w obiekcie G2A Arena odbyły się tragi HORECA na których mieliśmy przyjemność się wystawiać, w związku z tym przygotowaliśmy ciekawą ofertę i częstowaliśmy naszym znakomitym udźcem pieczonym. Międzynarodowe targi przemysłu spożywczego Anuga 2019 to niewątpliwie najważniejsze wydarzenie branży spożywczej w Europie. W tym roku mieliśmy przyjemność zostać jednym z ponad 7000 wystawców z całego świata ! Jest nam niezmiernie miło poinformować, że zajęliśmy I MIEJSCE w ogólnopolskim rankingu "Równi w biznesie" Polskiej Izby Handlowej. CARTONY CAP - turnieje piłki nożnej zarówno dzieci jak i starszych zorganizowane zostały przez Akademię Futbolu TG Sokół. Z wielką przyjemnością wsparliśmy inicjatywę częstując uczestników naszymi kiełbaskami z grilla. Festiwal Dziedzictwa Kresów w Baszni Dolnej odbył się 4 sierpnia 2019 roku, mieliśmy przyjemność wystawić do degustacji nasze wyroby. Kongres 60 milionów to międzynarodowe wydarzenie podczas którego prowadzone są spotkania, konferencje i warsztaty z udziałem Polonii z całego świata. Mieliśmy przyjemność częstować naszymi smakołykami. Podczas tegorocznej edycji targów POLAGRA FOOD mieliśmy przyjemność uczestniczyć w dwóch wydarzeniach jako:
LAUREAT nagrody w konkursie ,, POLSKI PRODUCENT ŻYWNOŚCI 2018 ‘’ dla wyrobu KIEBASIANKA Z DZICZYZNĄ , oraz w ,, Strefa Inspiracji ‘’ Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa – Panel dyskusyjny na temat ,, Mam certyfikat jakości i co dalej ? W sobotę 14 lipca w Narolu odbyło się rozstrzygnięcie konkursu dla Przetwórców Dóbr Leśnych pn. „Polskie Smaki Kniei” przeprowadzonego w ramach XIX Jarmarku Galicyjskiego – Smaki Roztocza.
Do konkursu zgłosiliśmy naszą KIEŁBASIANKĘ z DZIKA która została nagrodzona!!!
Dziękujemy bardzo panu Marcinowi Purgacz - Ambasadorowi Marki Podkarpackie Smaki za odebranie nagrody w naszym imieniu. W dniach 7-8 listopada 2018 w G2A Arena Centrum Wystawienniczo-Kongresowym Województwa Podkarpackiego wydarzenia organizowanego w w Jasionce, odbyła się XXI edycja Targów Biznes-Żywność- Medycyna-Auto Flota Rzeszów 2018 r. wydarzenie organizowane przez firmę SPECJAŁ.
została odznaczona
Certyfikatem DOCEŃ POLSKIE !
Linia gotowych dań to BIGOS, KAPUSTA Z GRZYBAMI, KWAŚNICA-zupa, PULPETY W SOSIE POMIODOROWYM, FLACZKI WOŁOWO-WIEPRZOWE.
Wasze codziennie decyzje zakupowe to realny wpływ na funkcjonowanie naszej rodzimej gospodarki! Wybierajcie produkty oznaczone logo #ProduktPolski
Jesteśmy bardzo dumni, że nasza nowość cieszy się zainteresowaniem w jednej z największych sieci sprzedaży w Polsce!
Ekogala to jedna z największych imprez w regionie. Miejsce, gdzie każdy może skosztować oraz zaopatrzyć się w dobrej jakości żywność. To również okazja do poszerzania swojej wiedzy na temat zdrowego trybu życia i ochrony środowiska.
Dziękujemy wszystkim za odwiedzenie naszego stoiska!
Program organizowany jest przez Centrum Promocji Biznesu w Rzeszowie. Kapitułę Programu tworzą eksperci rynku spożywczego, osób zaufania publicznego oraz przedstawicieli mediów, którzy zapoznali się z przedstawioną przez producentów dokumentacją oraz wynikami badań wykonanych przez ekspertów z Inspekcji Jakości Handlowej Artykułów Rolno - Spożywczych w Rzeszowie oraz z Państwowej Inspekcji Sanitarnej w Rzeszowie.
Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji z tego wydarzenia.
Pragniemy poinformować ,że podczas tego wydarzenia będziemy PREMIEROWO prezentować naszą ofertę słoików EKOLOGICZNYCH !!!!! Jesteśmy na stoisku C3
Czekamy na WAS !!!
Jesteśmy dostawcą, który w kategorii KONSERW sprawiedliwie traktował konsumentów ze sklepów mało formatowych, dyskontów i supermarketów.
W dyskusji brała udział Urszula Miazga – opisując praktyczne korzyści oraz oczekiwania związane z uczestnictwem w systemie ,,Jakość i Tradycja’’.
W konkursie wystawienniczym ZŁOTY MEDAL otrzymała kiełbasa z czosnkiem niedźwiedzim.